برای شناخت بهتر کاربران و مشتریان
حتما. هر لحظه که اراده کنید میتوانید هزینه اشتراک خود را پس بگیرید. ما هم اصلا نمیپرسیم چرا. مگر اینکه خودتان بخواهید.
بلی، شما در نسخهٔ مبتدی میتوانید بینهایت پروژه با پرسوناها و نقشههای سفر متفاوت بسازید اما نمیتوانید دیگران را برای مشارکت در ساخت به پروژه اضافه کنید.
به هر کدام از اعضای تیم خود بر اساس نوع مشارکتی که میتواند در پروژه داشته باشد، دسترسیهای مختلف «فقط دیدن، ویرایش و یا مدیریت» میدهید.
به مرور که پرسوناها و یا نقشههای سفر شما توسعه پیدا میکنند، می توانید از تغییرات یک نسخه (کپی) بگیرید، تا اگر لازم شد آنها را بازگردانی کنید.